BETONVLOER
VLINDEREN

OFFERTE AANVRAGEN

UW BETONVLOER VLINDEREN?

Een betonvloer storten lijkt wellicht gemakkelijk, maar er komt meer bij kijken dan men in eerste instantie denkt. Zo kan er bij de afwerking alleen al bijvoorbeeld gekozen worden voor verschillende methodes. De meest professionele hiervan is om het beton te vlinderen en het is de manier waarin wij gespecialiseerd zijn. De betonvloer krijgt hiermee een slijtvaste, dikke en gladde toplaag die helemaal aan uw wensen is aan te passen. In het filmpje kunt u zelf zien hoe een betonvloer vlinderen er eigenlijk uitziet.

IMPRESSIE

(FILMPJE)

HOE GAAN WIJ TE WERK

Wanneer een betonvloer eenmaal is gestort, dan wordt deze langzaam maar zeker hard. De snelheid hiervan wordt bepaald door een aantal factoren zoals het weer en de temperatuur. Het vereist daarom een goede ervaring om te kunnen bepalen wanneer de betonvloer de juiste hardheid heeft bereikt zodat er kan worden begonnen aan het betonvloer vlinderen. Alle medewerkers van E. J. van Ginkelbouw zijn hierin getraind en weten precies wanneer ze kunnen beginnen met de afwerking, zodat u het beste resultaat krijgt.

Zodra het beton de juiste hardheid heeft, kan het worden opgeschuurd. Dit gebeurt met de krachtige betonvlinder machine. Er wordt een ronde schuurplaat onder de vlinder machine geplaatst die vervolgens op het beton wordt gezet. Met circulerende bewegingen zal de vlinder machine zich gaan bewegen over de nog niet uitgeharde betonvloer om deze op te kunnen schuren. Met het vakmanschap van E. J. Ginkelbouw gebeurt dit op zo’n manier dat de gehele vloer op de juiste manier wordt geschuurd.

U heeft als klant de optie om een slijtvaste laag aan te laten brengen op het beton. Dit wordt gedaan aan de hand van een korrel die in de toplaag wordt aangebracht. Hiermee wordt de betonvloer nog harder en krijgt deze een nog hogere kwaliteit die extra lang meegaat. U kunt er uiteraard zelf voor kiezen of u deze optie aan wilt nemen of niet.

Als vierde stap is het tijd om de laatste bewerking toe te passen, het betonvloer vlinderen. Dit betekent dat de betonvloer wordt gepolijst. Hoe meer de betonvlinder machine eroverheen gaat, hoe gladder de betonvloer zal worden. Hierdoor is het mogelijk om de gladheid helemaal aan te passen aan uw wensen. E. J. Ginkelbouw geeft u een professioneel advies om de gewenste gladheid te kunnen bepalen.

Betonvloer-vlinderen

ONZE LAATSTE OPDRACHTEN