BOUWEN

OFFERTE AANVRAGEN

WAAROM KIEZEN VOOR ONS?

E.J. van Ginkel Bouw B.V. is de beste keus voor voor alle voorkomende nieuwbouw- of verbouwingswerkzaamheden.
Wij zijn reeds vele jaren een betrouwbaar en vakbekwaam bouwbedrijf voor een groot aantal tevreden klanten.

Voor allroundbouw van professioneel timmerwerk, onderhoud en herstelwerkzaamheden hoeft u in principe niet verder te zoeken.
Bij elk project, groot of klein, leveren wij klantspecifieke bouwprojecten op maat, duidelijke offertes en werk van kwaliteit wat vakmanschap uitstraalt.

Dakkapel

VERBOUWEN OP MAAT

Bij elke verbouwing is maatwerk en detail een vereiste. Meten is weten, en bij E.J. van Ginkel Bouw B.V. is die nauwkeurigheid zeker aanwezig als het gaat om verbouwingswerkzaamheden. Bij verbouwingen is het altijd belangrijk de huidige situatie goed in kaart te brengen. Dat kan zijn de beschikbare ruimte opmeten, de nieuwe situatie in kaart brengen en die in detail uitwerken binnen de maatvoering en het budget.

Wij gaan uw verbouwing in detail bespreken en zorgen voor een duidelijk beeld wat betreft de kosten en oplevertijd. Tijdens een verbouwing streven wij er ook naar dat uw dagelijkse gang van zaken door kan gaan, voor zover mogelijk. Het is ons doel zo weinig mogelijk overlast te bezorgen tijdens een verbouwing.

Verbouwingen aan uw bedrijfspand of woning kunnen periodes van stress veroorzaken op dat moment. Daar zijn wij ons van bewust en juist om die reden vinden wij een goede voorbereiding en planning zo belangrijk. Als wij ervoor zorgen dat al het benodigde bouwmateriaal, gereedschap en mankracht op de juiste tijd op locatie is, dan bent u verzekerd van een snelle voortgang van zaken. Bij het afronden van een verbouwing zult u versteld staan van het vernieuwde resultaat.

Wat voor verbouwingen kunnen wij zoal uitvoeren? Wij doen een greep uit onze mogelijkheden: bedrijfshallen, bedrijfsvloeren, kantoorruimtes, dakbedekkingen, zolders, keukens en bergingen.

EEN PASSENDE OFFERTE